Behandelingen en prijzen

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Tijdens het eerste consult zal een vraaggesprek plaatsvinden over de klachten, de pols wordt gevoeld en er wordt naar de tong gekeken. Tevens kunnen een aantal acupunctuurpunten op gevoeligheid onderzocht worden. Na het onderzoek wordt er een behandelplan opgesteld en zal de eerste behandeling gegeven worden.

Bij ieder vervolgconsult zal er een kort gesprek plaatsvinden over uw bevindingen van de afgelopen periode en kan de behandeling indien nodig worden bijgesteld.

In het begin wordt er wekelijks behandeld; afhankelijk van de resultaten wordt de frequentie in overleg met u aangepast. Na vijf behandelingen zal er geëvalueerd worden. Mocht uw herstel niet aan de verwachtingen voldoen, dan kan de behandeling worden stopgezet.

Voel ik er iets van?

Dit is afhankelijk van de klacht en het te behandelen punt. Bij een ophoping van energie op een bepaald punt kan dit gevoeliger zijn dan andere punten. Dat wat u voelt, is ook hiervan afhankelijk en kan variëren van een lichte prikkeling en gloeien tot een zwaar gevoel.

Wat zijn de kosten?*

Acupunctuur behandeling volwassenen €55,-
Acupunctuur behandeling kinderen tot 12 jaar €42,-
1e Consult kruiden € 55,-
Vervolg consult kruiden € 42,-

Vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen vergoeden acupunctuur vanuit een aanvullende verzekering. Overzicht vergoedingen zorgverzekeraars www.acupunctuur.nl (N.V.A.).

* Prijswijzigingen voorbehouden.

* Consulten die meer dan 24 uur van te voren worden afgezegd worden niet in rekening gebracht.

Informatie:
Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur www.NVA.nl www.acupunctuur.nl
Nederlandse Patiëntenvereniging voor Acupunctuur www.npva.nl

Over Elise

Ik ben sinds 1979 werkzaam als Fysiotherapeut in Laurens regio Centrum te Rotterdam. In 1993 heb ik de opleiding Acupunctuur en Chinese kruiden aan de Anglo Dutch te Haarlem afgerond, en ben mijn eigen praktijk gestart.

Mijn doel is...